2024.04.18. - Andrea, Ilma

Mickey egér helyett pornó ment a mesecsatornán!

Mickey egér helyett pornó ment a mesecsatornán!
A Playboy csatorna erotikus mûsorát nézhették a gyerekek a héten a chilei Disney Channel-en egy technikai hiba miatt. A chilei sajtó szerint elég hosszan láthatták a chilei gyerekek Mickey egér és barátai helyett a Playboy- nyuszi logójával ellátott csatorna fülledten erotikus adását, mielõtt a hibát korrigálták az illetékesek.

„Az idõsebb lányomnak szólt az egyik barátja, hogy azonnal kapcsoljon a 21-es csatornára, ahol a Disney mûsora megy."
"A lányom odakapcsolt, és elképedésünkre a Playboy mûsorát adták. Kész szerencse, hogy a kisebb, tíz éves lányom már aludt” - mesélte egy asszony, Jacqueline Orchad az El Mercurio nevû chilei napilapnak.

A hibáért felelõs szolgáltató azt állítja, hogy a hiba csupán az északi Antofagasta városában történt, és csak néhány percig tartott. A szolgáltató szerint a véletlen hiba akkor történt, amikor a technikusok frissítették a rendszert.

A chilei médiahatóság egyik tagja, Hernan Chadwick dühödten reagált az esetre. Azt mondta, súlyos, megbocsáthatatlan hiba történt, és a társaság magyarázattal tartozik a szülõknek. Márciusban hasonló kínos eset történt az Egyesült Államokban. A Time Warner kábelszolgáltatójának kellett bocsánatot kérnie, miután Észak-Karolinában két órán keresztül ment az egyik gyerekcsatornán egy pornóadás.