2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Dopeman újra együtt a feleségével!

Dopeman újra együtt a  feleségével!
Néhány hónappal ezelõtt még minden újság a nagyszájú rapper és felesége szétköltözésérõl, és lehetséges válásáról beszélt. Dopeman ezt még egy új barátnõvel is tetézte, de most nagy bejelentést tett. Kibékült a feleségével, és újra randevúznak! Pityingerék elárulták, hogy az elmúlt idõben több találkozójuk is hosszabbra sikeredett a szokásosnál, és a gyermek is jobban érzi magát, ha teljes a család.

Pityinger László és felesége a több hónapos találgatások után most jelentik be, hogy békülnek!
"Nagyon nehéz nem volt megtalálni egymást, mivel hetente kétszer mentem a gyerekért. Nem volt ez az összeveszés annyira zajos szerintem, szerintem teljesen visszafogott voltam! Nem volt szándékomban, hogy bántsam az Andit, meg hogy az újságokban ebbõl egy olyan nagy ügyet csináljak!" - mondta el Dopeman, aki elsõként újra egy olasz étterem megnyitóján mutatkozott nyilvánosan a kedvesével.

"Néha nem pici látunk máshogy dolgokat, de egyet el kell ismerjek: egy ilyen palival lenni, mint én, az tûzforró feladat!" - vallja be Pityinger László, aki a külön töltött idõ alatt egy erotikus modellként dolgozó hölggyel is összeszûrte a levet.

"Mikor egy hónapja együtt elmentünk a kislányunkkal egy rendezvényre, onnantól kezdve egy párszor tovább maradt, mint a szokásos tíz perc! Hát most újra randizunk... szerintem ez olyan izgalmas! A kibékülés oka nem a lányunk volt, szerintem emiatt nem szabad békülni!" - meséli a szõke ara. "Egy biztos! Amikor együtt vagyunk hárman, akkor a lányom szárnyal!" - osztotta meg Dopeman, aki még nem költözött vissza a családjához.