2024.04.20. - Tivadar

Halálba vetette magát a népszerû modell

Halálba vetette magát a népszerû modell
Kudarcba fulladt a második házassága is.

Éppen a következõ hónapban lett volna harmincéves a kolumbiai Lina Marulanda, aki nagyon szerelmes volt, de csupán három hónapig tartott a felhõtlen boldogság - és a házassága is, vélhetõen ezért vetett véget életének. A modell már volt egyszer férjnél, feltehetõen a második kudarc csak még jobban megviselte. Mikor már hetek óta nem járt kinn a lakásából, szülei és korábbi férje meglátogatták õt.
Orvost is hoztak magukkal, hátha sikerül Linát rábeszélni arra, hogy fogadjon el segítséget. Õ azonban ehelyett kivárta a pillanatot, amikor épp nem figyeltek rá, és kirohant az erkélyajtón. A mélybe vetette magát a hatodik emeletrõl.

Lina Marulanda már tizenkét évesen modellkedett. Kamaszként már dolgozott, s a felhõtlen iskolás évek is kimaradtak az életébõl emiatt. Munkája miatt elküldték a katolikus iskolából.

A tehetséges lány tette azért is meglepõ, mert az élet egyéb területén mindig is kitartó volt: a modellkedés mellett elvégezte az egyetemet, úgy, hogy népszerûsége miatt már igen elfoglalt volt. Az egyik tévécsatornánál mûsort is vezetett, sztárhírekkel szolgált a nézõknek.