2024.04.25. - Márk

Gesztesi Károly sugárzik a szerelemtõl

Gesztesi Károly sugárzik a szerelemtõl
Amióta szakított Liptai Claudiával, arról szóltak a hírek, hogy Gesztesi Károly összeomlott. És bizony, a róla készült képek is azt mutatták, hogy nincs a legjobb passzban. Ám a színész most kivirult, miután újra rátalált a szerelem.

Nagyon elcsodálkoztak két hete a Jóban Rosszban sorozat csapatépítõ tréningjére érkezõ kollégák, mert alig ismertek rá az utóbbi idõben meglehetõsen nyúzottnak tûnõ Gesztesi Károlyra. A nagy változás hátterében egy új szerelem áll. Az idén januárban mondták ki hivatalosan is a színészpár válását, de már jóval korábban megromlott a kapcsolatuk.
"Karcsit nagyon megviselte ez a szakítás, sokáig nem volt nyitott új kapcsolatra, és magát okolta azért, hogy harmadik házassága is romba dõlt. Amikor Panka született, 2006 júliusában, õ Görögországban forgatott. Nem volt Claudia mellett, és ezt utólag nagyon megbánta. Azóta csodás idõszakokat is átéltek együtt, de úgy érzi, onnantól megváltozott a viszonyuk"- mesélte a kolléga.

"Gesztesi meg azt tudta nehezen megemészteni, amikor lábra kapott a pletyka, hogy Clau az „A sztárok a fejükre estek” forgatásán kacérkodott más férfiakkal… "- tette hozzá.

A színész most mégis kivirulva, remek formában érkezett az eseményre. Ugyanis harmadik válása után most újra rátalált a szerelem!

„Karcsi sugárzik! – folytatta a kolléga. – Többen kérdezték tõle, mi az oka a boldogságnak? A színész azonban csak mosolygott az orra alatt, annyit árult el, hogy teljesen civil és nem vörös, hanem szõke hajú, és az biztos, hogy nem fogják egyhamar látni, mert óvja ezt a kapcsolatát!"

"Nyilván tudja, hogy az a nõ, aki mellette van, nincs könnyû helyzetben. Hiszen amellett, hogy párjának már négy gyermekrõl kell gondoskodnia, és három volt feleséggel tartja a kapcsolatot, azzal is számolnia kell, hogy magánéletének minden apró rezdülését figyeli a sajtó. Ráadásul feltehetõen arra sem számíthat, hogy Karcsi feleségül veszi" - mondta el Gesztesi kollégája a Kiskegyedben.