2024.04.25. - Márk

Gyõzike beégett!

Gyõzike beégett!
2010. Április 12-én indult az RTL Klub korábban rendkívül népszerû családi „reality”-jének tizedik évada, ám mivel nem tudta produkálni a várt nézettségi adatokat, a csatorna máris leveszi a képernyõrõl.

A Gáspár család 2009-es médiából való hangos kivonulását követõen 2010. április 12-én mégis újra indult a „felfrissített” Gyõzike-show tizedik évada. – Meglepõ módon, hiszen ekkorra már lezajlottak Edit asszony férjkeresõ show-jának castingjai is.
A csatorna végül mégis Gyõzikének szavazott bizalmat, ami úgy tûnik, hiba volt. Már csak két részt hagy képernyõn az RTL Klub, május 17-én láthatjuk utoljára Gáspárék családi komédiáját.

A visszatérõ Gyõzike show jól nyitott, utána azonban háromszor alulmaradt a TV2-n futó sorozattal, az NCIS-szel szemben. . Míg a korábbi szériákat 1,8-2 millióan követték figyelemmel hétfõ esténként, addig a mostani adásokat alig 1,1 millióan nézik.

„Nagyobb nézettségre számítottunk, de azért ez sem rossz” – közölték az RTL Klub sajtóosztályán, ahol azt is elismerték, hogy már csak pár adás kerül képernyõre, vagyis a nyolcrészesre tervezett szériának nem láthatjuk majd minden részét.

„Hat rész megy le, utána vége – mondták el az illetékesek. - A hetedik adás pünkösdhétfõre esne, ezért levettük a mûsorról. Utána már jön a nyári szezon, a leállások ideje” – magyarázták a döntést a sajtóosztályon

Gáspár Gyõzõ elmondta, hogy õszre is kapott ajánlatot az RTL Klubtól, de hogy pontosan miféle mûsorra, arról nem kívánt beszélni.