2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Ibrahimovic és Pique érdekes kapcsolata

Ibrahimovic és Pique érdekes kapcsolata
Gyanúsan intim fotó készült Zlatan Ibrahimovicról és Gerard Piquérõl. A Barcelona labdarúgói elég félreérthetõ pózban láthatóak, így a kommentárokban kapnak hideget-meleget, szó szerint.

Alaposan felbolygatta a közvéleményt az a fotó, ami a Barcelona labdarúgócsapatának két sztárjáról készült, akik meglehetõsen intim közelségben állnak egymással szemben. Zlatan Ibrahimovic és Gerard Piqué a Nou Camp elõtt áll egy kocsi mellett, és bár természetesen nem lehet tudni, mirõl beszélgetnek, a mozdulatok sok mindent elárulnak.
A rossz nyelvek szerint a svéd csatár egy duzzogó szerelmeshez hasonlít, akit a partnere megpróbál kiengesztelni, miközben meghitten szorongatják egymás kezét.

A Facebookra is felkerült a kép, és a kommentárok nem kímélik a labdarúgókat. A vehemensebb szurkolók azonnal homoszexualitással vádolták meg a sztárokat, de még a legenyhébb hozzászólások is igencsak félreérthetõnek találták a felvételt. Mielõtt azonban bárki is elragadtatná magát, hadd emlékeztessünk egy hasonló esetre, amikor korábban Gutit fotózták le egy rövid hajú férfival, majd kiderült, hogy a húgát ölelgette. Lehet, hogy a Barca ászainak most is lesz valami értelmes magyarázata?