2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Már évekkel ezelõtt felfedezték MC DC-t!

Már évekkel ezelõtt felfedezték MC DC-t!
Az Animal Cannibals tagjai szerint a Csillag Születikben felfedezett MC DC-t már jóval ezelõtt felfedezte magának az RTL Klub!

"Egyre több a tehetségkutató, viszont ezekben a mûsorokban nincs olyan sok rappert. Miért van ez?! "Minket mindig felhívnak, hogy tudunk-e olyan fiataloknak szólni, akiket érdemes lenne felfedezni, vagy bemutatni. Ilyenkor mi természetesen mindig ajánlunk, hiszen ez ugyanolyan kötelezõ show elem lett, mint mondjuk kinn színes bõrû színészeket, mûvészeket szerepeltetni!" - mondta el Qka MC.
"MC DC-t ennek ellenére nem mi hoztuk be a mûsorba. Aki ismeri ezt a mûfajt, az tudja, hogy ez a fiú már elég régóta benne van, nálunk például már évekkel ezelõtt is nyert egy freestyle versenyt. Vittük is magunkkal jobbra-balra, de az RTL is foglalkoztatta már régebben is!" - meséli Ricsipí, aki szerint Veres Robi régebben is fellépett már az RTL Klub rendezvényein.

Az Animal Cannibals tagjai úgy látják, hogy a temérdek tehetségkutató mûsor nagyon jó hatással van a magyar emberekre. "Jobb ez, mint a szappanopera! Ezzel az emberek önbizalmát lehet növelni folyamatosan. Úgyis mindig azt mondjuk, hogy ezek a magyarok olyan kesergõ, meg sírva vigadó nép. Nem! Lehet énekelni is!" - mondta Qka Mc.