2024.04.25. - Márk

Retteg a támadóktól a Bódi család!

Retteg a támadóktól a Bódi család!
Bódi Guszti az elmúlt pár hónapban könyv formájában írta ki magából a sztárok titkait, de a meghurcoltatástól tartva sok dolgot kihúztak...

Újabb híresség könyve jelenik meg hamarosan. Ezúttal Bódi Guszti írta ki magából az elmúlt évek megpróbáltatásait, örömeit, fájdalmait. "A könyvem két hét múlva fog megjelenni, amit Margó Bódi sztorinak nevezett el. Azt írtam le, ami megtörtént velem és Margóval. Kiderül, hogy lettünk ennyire népszerûek, kikbe ütközöm, kikkel voltak problémáink, és kiknek adtam a sok pénzt!"
"A mi 34 éves házasságunkat is egy kicsit felbolygatta ez a könyv. Arról van szó, hogy a Guszti olyan embereket is beleírt a könyvbe, akik ma híres tévés személyiségek, és sztárok. Ezt én nem akartam! Lesznek róluk kompromittáló dolgok is a könyvben, de azért ami nagyon kényes volt, azt azért próbáltuk kiszedni belõle, nem engedtük annyira durvára!" - osztotta meg Bódi Margó a sajtóval.

Margó nem engedi Gusztinak, hogy kitegye magát egy meghurcoltatásnak, így fontos volt, hogy bizonyos részeket kihúzzunk. "Az az igazság, hogy úgyse ismerte volna el senki. Mondd el az igazságot, és betörik a fejed... Én úgy gondolom, hogy támadások érték volna a Gusztit, és én ezt nem engedhetem meg!" - meséli a védelmezõ feleség.