2024.04.19. - Emma

Terry Black a parókaszaggató

Terry Black a parókaszaggató
Nem elég, hogy Terry Black élõ adásban tépte le Némedi Mari parókáját, de a nõ szerint még súlyos százezrekkel is tartozik neki!

Nemrég tettlegességgel reagált Némedi Mari vádjaira a volt transzvesztita elõadómûvész a Reggeli stúdiójában, amikor a nõ bántó vádakat fogalmazott meg ellene. Terry Blacket egy paravánnal kellett elválasztani a színésznõtõl, de ez sem akadályozhatta meg, hogy letépje Mari parókáját.
"Nagy meglepetésemre nem ültünk egy asztalnál, mert Õ nem vállalta a szembesítést. Egy paraván választott el minket, én az Ördög Nórival, Õ pedig a Hujber Ferivel beszélgetett. Én elmondtam az igazat, erre az történt, hogy átrohant a paraván innensõ oldalára, és mint egy õrült rám támadt!" - mondta el Némedi Mari.

"Lekapta a parókámat, de ezzel mondjuk nem ért célt... Nóri rögtön megkérdezte, hogy minek van rajtam paróka, amikor sokkal jobb a saját hajam?! Hát mondom most kaptam egy travitól, és annyira jól néz ki, hogy felvettem! Ha nincs rajtam a paróka, akkor lehet hogy nekem is jön! Sõt, ha én azt is megmondom a nagyközönség elõtt, hogy 235 ezer forinttal is tartozik nekem, akkor ott szerintem nekem is jön!" - meséli felháborodva a színésznõ, aki szerint sokkal nagyobb baleset is lehetett volna az egészbõl.

"Mindenki ott állt, tömörültek az emberek, nézte a biztonsági õr is... Én örültem volna, hogyha az õr fogja, és kivezeti Terry-t. Csupa hazugság az egész ember, most minek hallgatni a hazugságokat?!" - mondta Némedi Mari.