2024.04.20. - Tivadar

Stohl iszik, drogozik és gyilkol?!?

Stohl iszik, drogozik és gyilkol?!?
Buci szeretné a nyarat kikapcsolódással és pihenéssel tölteni, ezért augusztusra egy vadásztúrára jelentkezett be Afrikába.

Oroszlánok, antilopok, zebrák, elefántok és leopárdok társaságában fogja a nyár egy részét tölteni Stohl András. Legalábbis a Bors információi szerint. A lap úgy tudja, Buci augusztusban luxusvadászatra készül Dél-Afrikába, ezért be is jelentkezett egy erre szakosodott utazási irodába, ahol katalógusból válogathatják ki a vendégek, milyen vadat kívánnak puskavégre kapni. Mindehhez engedély, de még csak fegyver sem szükséges.
"A kifejezetten vadászati célokra kialakított parkokban nem kell felmutatni engedélyt, és az sem baj, ha valakinek nincs fegyvere, mert bérelni lehet a helyszínen a nagy választékban rendelkezésre állókból" - mondta Magyar Piroska, egy egyik vadásztúrákat szervezõ iroda képviselõje, aki hozzátette: az elejtett vadak trófeáját akár helyben is elkészítik, otthon már csak ki kell akasztani a falra.

Talán ez vonzza Stohlt is, aki egy korábbi interjúban így beszélt errõl a Zöld Újságnak:
"Kétfajta vadász van, az egyik a húst, míg a másik a trófeát tartja nagy becsben. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Az erdõben az illatok, a neszek, a várakozás csendje a jó. Ott nem mûvészuraznak, ott Stohl Bandi vagyok" - mondta Buci két éve.