2024.03.29. - Auguszta

Börtönben maradt a pornósztár Kocsis Brigitta

Börtönben maradt a pornósztár Kocsis Brigitta
Börtönben maradt a (Kocsis) Brigitta Bulgari pornósztár, a vizsgálóbíró megtagadta tõle a szabadlábon való védekezést. A 27 éves nõt azért tartóztatták le, mert egy diszkóban kiskorúak elõtt lépett fel.

Egy hete a venetói Belluno börtönében vár tárgyalására az Olaszországban Brigitta Bulgari néven ismert nõ. A csendõrség 2010 május 23-án tartóztatta le egy februári, a gyanú szerint kiskorúak jelenlétében lezajlott fellépés miatt.
A diszkóban történtekrõl számos vendég mobiltelefonjával készített felvételeket, ezeken látható, hogy a meztelenre vetkõzött Kocsis Brigitta megengedte, hogy 15 évesek nyúljanak intim testrészeihez.

A letartóztatást elrendelõ perugiai ügyész Giuliano Mignini nem emelt ugyan kifogást az ellen, hogy Kocsis szabadlábon védekezzen, az ügy vizsgálóbírója, Claudia Matteini viszont úgy ítélte meg, hogy fennáll a bûncselekmény ismételt elkövetésének veszélye, ezért elutasította a szabadlábra helyezést.

"Meglepõ döntés, váratlanul ért bennünket" - nyilatkozta a pornósztár egyik ügyvédje, Bruno Oberto. Szerinte semmi sem indokolja büntetlen elõéletû védence további cellában tartását, miközben a Kocsissal együtt letartóztatott diszkótulajdonos szabadlábon védekezhet.

Oberto fellebbezésében azt kérelmezte, Kocsist legalább házi õrizetbe helyezzék, egy Venetóban élõ magyar otthonában vagy a pornósztár menedzserének római lakásában. A menedzser, Riccardo Schicchi a hírügynökségeknek eljuttatott közleményében úgy fogalmazott, hogy megrázta õt a bírói döntés.

"Ez abszurd" - értékelte saját helyzetét Kocsis Brigitta, másik ügyvédje Luca Milanese beszámolója szerint, aki utoljára pénteken találkozott védencével a bellunói börtönben. Milanese elmondta, hogy a nõ naplót ír a börtönben, és nagyon szomorú. Ügyvédjén keresztül a pornósztár ismételten hangsúlyozta, hogy nem akart semmi rosszat tenni, a történtek áldozata. Egyedül az vígasztalja, hogy rajongói a bellunói börtön elõtt tüntettek érte.