2024.04.19. - Emma

Béna zene tapadós ruhában!

Béna zene tapadós ruhában!
Lassan már börtön jár azért, ha valaki csak ránéz Miley Cyrusra, mivel a fiatal testét nem igazán takarja el úgy, ahogy kellene.

A paparazzik valószínûleg áldják azt a szent embert, aki meghonosította a leotardot az utcai öltözködésben, hiszen rengeteg intim képet készíthetnek a sztárokról. A szûk ruhadarab ugyanis nem igazán tûri meg maga alatt az alsónemût, viszont szépen kiadja minden egyes testrész alakját.
Így nem éppen a legtökéletesebb viselet egy tizenhét éves lány számára, fõleg, ha több ezer ember elõtt lép fel. Miley Cyrus viszont már elég felnõtt hozzá, hogy olyan területeit is felfedje, amik fokozottan védettek törvényileg.

De ha a nagylányok - mint Lady GaGa, Rihanna, vagy Beyoncé - hordhatnak efféle ruhákat, akkor Miley is. A fiatalkori túlzott merészségnek azonban már láttuk néhányszor, hogy mi lett az eredménye. Lindsay, Britney, Chrsitina és Vanessa Hudgens mind-mind belebuktak, hogy nem a koruknak megfelelõen öltözködtek, vagy viselkedtek. A Disney-nevelés tehát valamiért eltorzítja a kishölgyek gondolkodását.