2024.04.25. - Márk

Sebestyén Balázst versenyre hívták

Sebestyén Balázst versenyre hívták
Sebestyén Balázs nem egyszer hangoztatta a Class FM reggeli mûsorában, mennyire jól tud vezetni. A Morning Show mûsorvezetõjének hencegését nemcsak kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani elégelte meg, hanem az egykori autóversenyzõ, a CKM fõszerkesztõje, Pantl Péter is, aki kihívta Balázst egy gokart versenyre, amelyre hallgatók is jelentkezhettek... A nagy megmérettetésbe hallgatókat is bevontak, így több izgalmas futamot is lebonyolítottak a gokart pályán. A célszalagot végül Balázs szakította át, másodikként Pantl Péter ért célba, harmadikként pedig egy hölgy végzett.
"Nem ijedtem meg a kihívástól, érvényesült is a papírforma, hiszen ha gokartról van szó, általában én végzek az élen. Igaz, kemény ellenfeleim voltak, például a leggyorsabb köridõt produkáló hallgatónk, Szilvi jól megszorongatott." - árulta el Balázs, aki gyõzelmével egyben a rádiósok házi bajnokságát is megnyerte, igaz Ferit és Janit nem volt nehéz legyõznie, hiszen míg elõbbi kézsérüléssel állt rajthoz, utóbbinak még jogosítványa sincs.

"Nagyon jó buli volt az egész, annak ellenére is, hogy nemcsak a napokban szerzett kézsérülésem nehezítette versenyzést, hanem az a tény is, hogy nem rám tervezték ezeket a járgányokat, hiszen csak úgy tudok benne ülni, ha a fülemhez húzom a térdemet. Elég vicces látványt nyújthattam." - mondta nevetve Feri.

A Morning Show mûsorvezetõi közül Vadon Jani ért utoljára célba, ezzel Balázs és Feri megnyerték a fogadást: a fiúk arra fogadtak, hogy amennyiben Jani lesz az utolsó, meg kell szereznie a jogsit. "Érdekes tapasztalatszerzés volt ez a verseny, és bizony lökést adott ahhoz, hogy megszerezzen a jogsit, méghozzá egy oldalkocsis motorra. Azzal rónánk az utat a feleségemmel öreg korunkban." árulta el egy régi álmát Jani.