2024.04.19. - Emma

Geszti vs. Feró

Geszti vs. Feró
Nagy Feró mellett Geszti Péter is zsûrizik az X-Faktorban! A Rapülõk egykori frontembere elõre látja: Feróval heves vitáik lesznek.

- Szinte az összes eddigi tehetségkutatót megnéztem, mert az életem alapvetõen a zenébõl és a kommunikációból áll, miképpen az ilyen show-mûsorok is. Korábban többször hívtak a Megasztárba zsûrizni, de nem vállaltam el. Egyszerû zsûritagnak beülni nem volt igazán érdekes.
- Mondhatja az ember a személyes véleményét, de ha ezen túl nincs ráhatása arra, mi történik a versenyzõvel, akkor ez leginkább megmarad az okoskodás szintjén. Az X-Faktort azért vállaltam el, mert itt felelõsséget kell vállalunk a fiatalokért, mint mentorok, segíteni õket szakmailag, és kiállni értük a versenyben. Fogunk itt villogni rendesen, de nem csak úgy, hogy bemondjuk a levegõbe a tutit... - érvelt Geszti, aki már most borítékolja az összecsapásokat Nagy Feróval, és persze még nem tudni, rajtuk kívül kik ülnek majd a zsûriben.

– Feróval nem járunk össze kávézni, és komoly csörténk sem volt. Ez idáig... Elismerem amit csinál szakmailag, és bírom a karakterét, de eltérõ kulturális és zenei közegbõl jövünk, ezért biztos, hogy nagy szkanderezés lesz egymással – poénkodott Geszti, aki igyekszik átlátni a versenyzõkön.

– Megértõ leszek, tudom mit jelent kiállni, és megmutatkozni a világ elõtt, hiszen elõadóként, dalszerzõként és producerként is foglalkozom a zenével. Harcolni fogok azokért, akik mentorként engem kapnak, ugyanakkor nem félek majd megmondani, mit gondolok azokról az indulókról, akik személyiségükben hamisak, hiteltelenek, túlzottan modorosak, vagy egyszerûen kínosak, és tehetségtelenek. Aki az X-Faktorban azt mondja, hogy csak énekelni jött, az nem érdekel. Csak olyannak van esélye, aki tényleg sztár akar lenni – mondta Geszti, arra célozva, hogyha valaki sztár lesz, akkor annak el kell fogadnia, hogy a sajtó a magánéletére is kíváncsi.

A most hétvégén megrendezésre kerülõ Nemzeti Vágta ötletgazdája ezt is mérlegelte, és megbeszélte feleségével, mielõtt igent mondott az RTL Klubnak.

– Mindenben kikérem Edit véleményét. Ugyanúgy megbeszéljük a szakmai kérdéseket, mint a magánéletit. Egy ilyen típusú mûsor pörgése akaratlanul is megcibálhatja az ember magánéletét...