2024.03.29. - Auguszta

Utcán mutogatta bájait Tom Cruise

Utcán mutogatta bájait Tom Cruise
Mivel lehetne jobban reklámozni egy sportcsatornát, mint egy tökéletesen kimunkált férfi felsõtesttel.

Na jó, van azért több lehetõség is, de az ESPN úgy döntött, hogy Tom Cruise (47) szépségdíjas meztelen torzója mégis a legalkalmasabb, hisz õt kérték fel legújabb reklámspotjuk fõszerepére. Cruise amúgy sem rejti véka alá napi 3-4 órában megmunkált fizikumát, így már a felvételre készülve ledobta magáról a textilt, a helyben dolgozó paparazzók nagy gyönyörûségére.
Cruise, aki korát meghazudtolóan jó formában van, persze összekötötte a kellemest a hasznossal, s a reklámfilmet egyúttal új filmje, a Knight and Day címû, titkos ügynökös kalandmozi népszerûsíté sére is felhasználta. A reklámfilm témája ugyanis a film alapsztoriját dolgozza fel, amelyben Cruise partnere Cameron Diaz, akit egy röpke motoros jelenetre a spot felvételére is magával cipelt.

A Knight and Day bemutatásra vár, ezerrel zajlik a népszerûsítõ körút, a filmben Tom Cruise egy titkos ügynököt alakít, aki egy civil lány segítségét veszi igénybe menekülése során. A Mission: Impossible sztárja, korábbi filmjeihez hasonlóan, ezúttal is maga csinálta a legtöbb akciót, ezért is fontos számára, hogy tökéletes formában legyen. A Top Gun fõhõseként még igencsak cingár színész mára tökéletesen kigyúrta magát, s bár közel 170 centije mellett igazi izompacsirta sosem lett, a rajongóknak így is örömünnep, ha megmutatja magát.