2024.04.25. - Márk

Danny Blue pálcája vajon segít a varázslásban?

Danny Blue pálcája vajon segít a varázslásban?
"Ez egy ilyen világítós varázsbot, amivel ha valakinek a fejére ütök, akkor elkezd világítani. Ez a fõzésben is nagyon sokat segített, ott is elõszeretettel használom, mert fõzni bár nem tudok, de ez segít..." - meséli Danny Blue, kezében a kis kék villogó varázsbottal.

"Na jó, az azért nem teljesen igaz, hogy nem tudok fõzni, de jóval kevesebb tudok megcsinálni, mint egy átlag háziasszony!" - mondta el a mentalista, aki azért jó néhány férfiembert lepipálna a konyhai tudásával.
Danny Blue el tud készíteni rettentõ finom spagettit, pattogatott kukoricát és rántottát is... "Na jó, azért elég speciális spagettiket tudok készíteni. Kagylós spagetti, heringfilés spagetti, illetve nagyon jó elõételeket is tudok csinálni!" - mondta el Danny Blue, akinek egy különbözõ minõségû sonkákból és sajtokból összeválogatott tál a kedvenc étele.

"Ha tudnám, hogy egy számomra nagyon kedves hölgyhöz a hasán keresztül vezetne az út, akkor minden bizonnyal erõfeszítéseket tennék érte... Ahhoz meg kellene jobban is mernem, hogy tudjam, hogy mit fõznék neki. Ez attól függ, hogy Õ mit szeretne!" - tette hozzá Danny Blue.