2024.04.23. - Béla

Óvj meg Uram minket - Benkõ saját tévécsatornát indít?!

Óvj meg Uram minket - Benkõ saját tévécsatornát indít?!
Benkõ Dániel egyelõre tévémûsor nélkül maradt, de hamarosan visszaáll a világ rendje, ha másképp nem, úgy, hogy a lantos tévécsatornát indít magának. Benkõ Dánielt alighanem többször is kilökték a sorból, amikor a szerénységet osztogatták. Ez lehet a magyarázata, hogy a bolondos muzsikus elhatározta, a képernyõ után a világhálót is meghódítja.

- Meggyõzõdésem, hogy a hazai televíziós szakmában én vagyok a legérdekesebb figura. A legjobbak közül is kiemelkedem.
- Ezért folytatom a missziómat. Nem adom alább, saját csatornával, a Benkõ tévével jelentkezem, egyelõre csak a világhálón – újságolta önbizalomtól duzzadóan a muzsikus.

- Az interneté a jövõ. Az a célom, hogy a magyar média kikerülhetetlen alakja legyek, ezért indulok ebbe az irányba. A nem mindennapi életemet követhetik majd nyomon a mûsoromban. Mivel mindig van mondanivalóm, a Benkõ csatorna folyamatosan sugározni fog a Svábhegyrõl. Dániel hangjára szükség van, és én állok a közönség rendelkezésre - magyarázta lelkesen a szexmániás gitármágus, aki nem csak öncélú bohóckodásra akarja felhasználni a magáról elnevezett televíziót.

- Közszolgálatiság lesz a köbön! Összmûvészeti kalandjaimra is velem tarthatnak a nézõim, hiszen nemcsak Bakfart Bálintot szólaltatom meg a saját stílusomban, hanem a költészetet, borkultúrát és a festõmûvészetet is magasabb szintre emelem, mint manapság teszik az erre hivatott adók. Nem a szakmának, hanem az átlagembereknek készítem ezt az egészet - jelentette ki határozottan Benkõ.