2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Trendi részegen koncertezni?

Trendi részegen koncertezni?
Sakál részegen adott koncertet a Magna Cum Laude frontembere. Mezõ Misi az egyik szám közepén ittasan esett be a dobok közé...

Mára már Mezõ Misi is úgy gondolja, hogy sem hozzá, sem a zenekarhoz nem volt méltó az a viselkedés, amit egy hónappal ezelõtt prezentált az egyik koncerten, ám az alkoholt ezután sem veti meg. "Tudni kell, hogy hol a határ egy piálásnál, azt pedig minden ember saját maga tudja, hogy mennyit bír a szervezete."
"Olyan hála istennek nem volt, hogy nem emlékeztem valamire, de olyan volt, hogy olyan dolgot csináltam, amire emlékeztem, és másnap megbántam..." - mondta el Mezõ Mihály, a 1999-ben alakult magyar funk-rock együttes énekese.

"Egy hónappal ezelõtt fáradt gõz kiengedése gyanánt többet ittam a kelleténél a koncert elõtt. Van egy nótánk, amikben elég rendesen rázom a fejem, ez egy kemény rock nóta, ami közben eléggé megszédültem és beestem a dobok közé gitárral a kezemben... Szerencsére semmi fizikai sérülés nem keletkezett rajtam, csupán itt belül. Szégyelltem ezt az egész dolgot, mert sem hozzám, és sem a zenekarhoz nem volt méltó az a viselkedés. Azóta egyáltalán nem iszom alkoholt koncert elõtt, utána azért persze igen!" - meséli a Magna Cum Laude frontembere, aki télen bort, nyáron pedig jéghideg sört szokott inni.