2024.04.25. - Márk

Sztárok ámokfutása Siófokon

Sztárok ámokfutása Siófokon
Harmadik alkalommal rendezték meg a Vendéglátósok Ámokfutását Siófokon.

A legjobb pultosok és pincérek mellett Dombóvári Vanda, Terecskei Rita és az Irigy Hónaljmirigy két tagja, Sipos Tomi és Sipos Peti is vállalkozott arra, hogy kamiont húzzon, alkalmi zenekart alapítson, whiskey-t kóstoljon, hogy kiderüljön ki a legjobb. Vanda még a pult-táncra is vállalkozott. A rossz idõ sem szegte kedvét az ország különbözõ pontjairól érkezõ vendéglátósoknak, akik idén ismét megmérkõztek egymással Siófokon.
A Vendéglátósok Ámokfutásához Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Sipos Tomi és Sipos Peti is csatlakozott. Bár a sztárcsapat sikerrel derítette ki az íz-felismerés alkalmával, hogy melyik whiskey származott Jack bácsi hordójából, nem õk lettek a legjobbak. Pedig még kamiont is húztak és alkalmi zenekarként Bon Jovi egyik slágerét is elõadták. A legemlékezetesebb mégis a pult-tánc volt, amibe az RTL Klub szerkesztõ-mûsorvezetõje, Dombóvári Vanda is beszállt.

„Nagyon jól éreztem magam, bár bevallom õszintén, nagyon félelmetes volt a pult tetején állni és táncolni. Úgy gondolom, a többi lány sokkal ügyesebb volt, ez nem igazán az én mûfajom, de izgalmas volt.” – árulta el Vanda.

A Jack Daniel’s kvíz, az íz-felismerés, a kamion húzás, a band hero és a pult-tánc után végül a siófoki Palm Beach csapata nyerte a vándor-kupát.