2024.04.25. - Márk

Fogarasy Mariann sexi és extrém méretei

Fogarasy Mariann sexi és extrém méretei
A magyar modell bõven nagyobbra nõtt a magyar átlagnál, ugyanis tûsarkúban van, hogy a 190 centi magasságot is eléri!

Fogarasy Mariann a modell karrierjén túl többek közt a David Beckhammel kapcsolatos kesze-kusza sajtóhírek miatt lehet ismerõs az átlag bulvárfogyasztóknak, ám most nem a focistáról, hanem az extrém méreteirõl kérdeztük a gyönyörû lányt, aki nemrég cserélte le a menedzserét.
"Nem könnyû nekem sem cipõt, sem ruhát találni, mert túl magas vagyok, túl nagyok a méreteim. A pasiknak is gondjuk van a méreteimmel, mert túl magas vagyok... ilyenkor cipõben kb. 190 cm is lehetek, a magyar átlag pedig bõven ezalatt van, szóval nem könnyû egy normális partnert találni." - mondta a modell, aki jelenleg Olaszországban próbál szerencsét.

"Így legalább a férfiak felnéznek rám, azonban legtöbbször frusztráltak, hogy ennyire magas vagyok, mondjuk ez már az Õ bajuk! Alapvetõen a férfiak hazudnak. Mindegy, hogy kegyesen, vagy nem, de ez így van... Azt mondják, hogy nem zavarja Õket, hogy modell vagyok, hogy 625-en megnéznek, stb. De én tudom, hogy ez zavarja Õket, de az is piszkálja a csõrüket, hogy sokat jövök-megyek..." - mesélte Fogarasy Mariann, aki szerint a pasik csak egy rövid ideig tudják elviselni egy modell életmódját.