2024.04.25. - Márk

MC DC nõi ruhákban pózolt! - Robi más, mint a többi?!

MC DC nõi ruhákban pózolt! - Robi más, mint a többi?!
Közszemlére tette nemi szervét Veres Robi. Az egyik napilap birtokába jutott fotósorozaton nõi ruhákban és sminkben pózol a Csillag születik felfedezettje.

A megbotránkoztató képek mintegy fél éve készültek. Formás keblek, égszínkék szemhéj, hatalmas szempillák, s rúzstól duzzadó csókos ajkak. Mielõtt felkorbácsolnánk a férfiolvasók ösztöneit, szögezzük le, egy férfiról beszélünk, ráadásul nem is akárkirõl: a Csillag születik nagy felfedezettje, a szabad szájú rapper, Veres Robi ünnepelte extravagáns módon, hogy bejutott a tehetségkutató mûsor legjobbjai közé
A diadalmámorban még azt is megörökítette, amint nemi szerve kikandikált alsógatyájának sliccén.

Hogy egy forró, átmulatott éjszaka bódulata vagy a magamutogatás leküzdhetetlen vágya vette rá Robit, hogy ilyen méltatlan helyzetbe kerüljön, azt nem tudjuk. A sorozatot lapunkhoz eljuttató ismeretlen csak annyit közölt, hogy józannak jóindulattal se lehetett nevezni a rappert, amikor az az ötlete támadt, hogy nõnek öltözve vonaglik. Az érintett nem bánta meg, hogy kivetkõzött magából.

A képek körülbelül fél évvel ezelõtt készültek, egy baráti társaságban, ahol a volt barátnõm volt még jelen - magyarázta Robi.

Egy fogadásban maradtam alul, s a barátaim azt találták ki, az est hátralévõ részét nõi ruhában kell töltenem, természetesen kisminkelve. Nálam is vannak határok, de úgy gondoltam, ez még belefér. Számomra ugyanis nagyon fontos a szavahihetõség, fõleg ha a barátaimról van szó. Továbbra is heteró vagyok, és szeretem a barátnõmet - bizonygatta MC DC.



/bors/