2024.04.23. - Béla

Matthäust megcsalta a felesége?! (képpel!)

Matthäust megcsalta a felesége?! (képpel!)
Lothar Matthäust nevezték már Casanovának, Don Juannak, de felszarvazott férj még sohasem volt. Négyszer nõsült, de mindig õ hagyta ott a párját egy másik nõért. A magyar futballválogatott hölgytársaságot imádó exkapitányát most elõször csalták meg nyilvánosan. Lothart sokkolták a képek, amelyeken Liliana Csudinova, a felesége egy idegen férfival csókolózik. Megrázott, amit láttam, és ezek után nyilvánvaló, hogy külön utakon járunk tovább - közölte a német aranylabdás, világbajnok labdarúgó, amikor a Bild riportere elé tárta az ukrán modell hûtlenségét bizonyító képeket.
Liliana egy luxusjachton ölelkezik, csókolózik egy fiatalemberrel, és a fotókon is átsugárzik a szenvedélyük. Amíg Lothar a focivébén volt, az aszszony Szardíniára, fotózásra ment, de egy dúsgazdag monacói férfival, bizonyos Matteóval jött össze. A feleség Matthäusnak szakmai találkozásként adta elõ az utat. Amikor hétfõn meglátta a hajón készült képeket, Lothar teljesen kiborult.

Ekkorát még nem csalódtam, mint most Lilianában – háborodott fel a világ- és Európa-bajnok, kétszeres UEFA-kupa-gyõztes híresség. – Mindent megadtam neki, s mindent megtettem érte, bevezettem a sztárok világába, és most megcsalt. Ám nem is ez fáj a legjobban, hanem az, hogy hazudott nekem. Még nagyon friss a seb, nem tudom, mi lesz, de nehezen képzelem el, hogy ezek után együtt maradunk.

Matthäusnak a negyedik házassága bomlik fel, ha most elválik Lilianától, akivel 2009-ben keltek egybe. Õt megelõzõen három hölgynek mondott igent a futballsztár. Sylviának (46), az elsõ szerelmének, a svájci énekesnõ Lolita Morenának (50), majd 2003-ban a szerb Marijana Koszticsnak, akibe a Partizan edzõjeként szeretett bele Belgrádban.

Liliana a 2007-es válásuk után következett a sorban. Egyszer már vele is szakított, a lány ugyanis azt nehezményezte, hogy Lothar keveset törõdik vele. Amikor kiderült, Liliana egy müncheni milliomossal flörtöl, Lothar különköltözött. Most, hogy újra megcsalta a férjét, Matthäus nem akar megbocsátani, így valószínûleg lesz egy ötödik asszony is Lothar életében. Hiszen nem szereti a magányt.