2024.04.20. - Tivadar

Részegen szexelt Sophie Marceau és Mel Gibson

Részegen szexelt Sophie Marceau és Mel Gibson
Ünnepelt világsztárból, példás családapából nõverõ alkoholistává süllyedt. Valaha mindenki Mel Gibsont akarta, ma megvetik és kiközösítik. Sorozatunk negyedik része lecsúszásának kezdetérõl szól.

A Halálos fegyver még három folytatást ért meg. Mel Gibsont egymás után két esztendõben, 1990-ben és 1991-ben is a világ legszexisebb férfijának választották. Dõlt hozzá a pénz, a rajongók megõrültek érte, csillaga a legfényesebben csillogott Hollywood egén. Mel fürdött a sikerben, és továbbra is hûtlen volt feleségéhez, Robynhoz. Viszonyt kezdett Rene Russóval, Robyn is tudott a kapcsolatukról.
Az asszony úgy érezte: nem bírja már tovább. Könyörgött Melnek, hogy váljanak el, de a színész a katolikus vallására hivatkozva nem akart szakítani. Visszakönyörögte magát Robynhoz, de a boldogságuk csupán átmeneti volt, Mel nem tudta meghazudtolni önmagát, visszatért a hollywoodi bulikhoz, és újra elõszeretettel látogatta a bordélyokat. Robyn kedvéért annyit megtett, hogy elment egy alkoholelvonó kúrára, de a rehabilitáció vajmi kevéssé volt sikeres.

Mel a botrányok mellett folyamatosan dolgozott, a Maverick után készítette a Rettenthetetlent, ami szakmailag is a csúcsra emelte. Mel rendezte a filmet és õ volt a producere is, két Oscar-díjat kapott érte. Igaz, a színész fájlalta, hogy nem alakításáért díjazták, hanem rendezõként, és az operatõri munka kapott még egy díjat. Mel akkor azzal magyarázta a fiaskót, hogy katolikus vallása miatt rekesztették ki Hollywoodban.

A Rettenthetetlen forgatása alatt egyébként újfent nem bírt nagy természetével és Sophie Marceau ágyában kötött ki. A francia színésznõvel állítólag úgy berúgtak, hogy a sminkesek és a fodrászok szeme láttára estek egymásnak.