2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Csepregi Éva plasztikáztatna, de a botoxhoz soha nem érne!

Csepregi Éva plasztikáztatna, de a botoxhoz soha nem érne!
A Neoton Família sztárja egyáltalán nem ítéli el azokat a sztárokat, akik mellesleg, vagy más módon plasztikáztatják magukat, sõt ha indokoltnak találná, akkor Õ is bevállalna hasonló beavatkozást.

"Szerintem a plasztikáztatás az magánügy, de abszolút egyetértek vele, hogy ha valaki jó és diszkrét orvoshoz megy, na meg persze, ha tényleg szükség van rá." - meséli Csepregi Éva, aki tisztában van azzal, hogy a hazai hírességek nagy része már meglátogatott szikével szépítõ szakembereket.
"Valószínûleg egyszer majd én is elgondolkodom rajta, hogy szakorvoshoz fordulok... Egyébként személy szerint is ismerek olyan szakmabelieket, akik a mellükkel kapcsolatban nem voltak elégedettek, vagy más problémájuk volt a testükkel." - mondta el a Neoton Família sztárja, aki szerint jogos, ha valaki plasztikai sebész segítségét kéri egy-egy szépítéshez.

Csepregi Éva azonban nem csak bátorít, hiszen szerinte mindenképp alaposan át kell gondolni, ha valaki egy komolyabb beavatkozást szeretne végrehajtani magán, sõt van olyan "praktika" is, amit a mûvészeknek egyáltalán nem javasol. "A botoxot azért nem szeretem, mert ha én bármilyen színpadon vagyok, akkor az arcomat szeretem használni, ez a kezelés pedig olyan, hogy merev lesz az ember arca tõle, és ez sem egy színésznõnek, sem egy énekesnõnek nem tud jót tenni!" - osztotta meg az énekesnõ, aki szerint egyetlen dolgot kéne betartanunk a plasztikák terén: fiatal korban, szülés elõtt ne játszunk a testünkkel!