2024.04.19. - Emma

Félrelépett sztárséf, de az apaságot nem ismeri el

Félrelépett sztárséf, de az apaságot nem ismeri el
Nem adja fel a harcot Andrea, az a fiatal nõ, aki állítja: gyermeke született a sztárséf Kovács Lázártól. Úgy tudjuk, Andrea havi nyolcvanezer gyerektartást kér, de Lázár nem fizet ennyit.

Nem dõl be a fenyegetéseknek, és tisztességtelennek tartja a megállapodást Andrea, amiben Kovács Lázár megígérte, hogy 2010. augusztustól havonta harmincezer forinttal támogatja a fiatal nõ fiát. Andrea azt állítja: a fiúcska Lázártól született, a szakács ugyan elismerte, lefeküdt a nõvel, de az apaság megállapítására DNS-vizsgálatot kért.
Andreát nem hatotta meg, hogy Lázár nyilvánosan elismerte a félrelépést és elnézést kért, nem adja fel a harcot, hiszen úgy érzi, havi harmincezer forintból nem tudja eltartani fiát. Egyik családtagja szerint a fiatal nõ bízik ügyvédjében.

Andika csak azért ment bele abba a megállapodásba, mert Lázár azt mondta neki, hogy vagy elfogadja a harmincezret, vagy ehet száraz kenyeret, mert neki semmi nincs a nevén, és nem érdekli a fia. Azt is mondta, hogy feleségével a végsõkig elmennek, és hogy nekik nagyon jó kapcsolataik vannak – mondta lapunknak Andrea egyik névtelenséget kérõ családtagja, aki szerint nem tisztességes, hogy Lázár ilyen kevés pénzt ajánlott.

Hiába takarózik azzal, hogy semmi nincs a nevén, semmi lenne neki az a nyolcvanezer, nem szép ez az egész tõle – tette hozzá a családtag.

A férfi, ha bebizonyosodik, hogy õ az apa, köteles eltartani a gyereket, akár saját rovására is. A vagyoni és jövedelmi viszonyokhoz mérten szabják ki a tartásdíj összegét. Ez tizenöt-huszonöt százalék lehet, de a bíróság eltérhet ettõl, az apa vagyoni helyzetének vizsgálata után – mondta dr. Bacsek György sztárügyvéd.