2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Sokba került az orális szex Boris Beckernek

Sokba került az orális szex Boris Beckernek
Boris Becker feltehetõen nem sejtette, mekkora árat fizet a Nobu étterem mosdójában lezajlott röpke kalandért. Honnan is tudhatta volna, hogy az orális szexbõl gyereke születik?

A csillapíthatatlan szexuális étvágyáról híres Borist ugyanis csúnyán átverte a leleményes Angela Ermakova: meg sem állt a spermabankig, ahol a szájában õrzött testnedvet lefagyasztatta, majd megtermékenyíttette vele magát. Ermakova bevallottan csõbe húzta a világhírû teniszezõt, hogy pénzt csalhasson ki tõle.
Becker csapdába esett: nemcsak az így született Anna lánya után kellett fizetnie, hanem feleségének és házasságából született két gyerekének is súlyos összegeket kellett kipengetnie, hiszen Barbara azonnal elhagyta, és a bíróság mindent az asszonynak ítélt.

Összesen mintegy hatmilliárd forintnak megfelelõ összeggel csappant meg a csapodár férj bankszámlája az éttermi kaland miatt.

Beckernek azonban ez sem vette el a kedvét a csajozástól, sõt ekkor szabadult csak föl igazán. A sok-sok modell mellett összejött a német rapperrel, Sabrina Setlurral, és a táncos Caroline Rocherrel is, aki azt állítja, a sportoló egy alkalommal bántalmazta is.

Ha egyszer bevadul, már nem tudja visszafogni magát – mondta Rocher.

Sharlely Kerssenberg svájci modell elõször szintén csak egy újabb trófeának bizonyult a gyûjteményben. Egy tengerparti szeretkezésükrõl készült fotó a sajtót is bejárta.

Boris csak használja a nõket. Amint megkapta, el is dobja õket, mint a szemetet – mesélte Sharlely, akit 2009 augusztusában végül oltár elé vezetett a teniszezõ. Becker állítólag második házasságáig senkivel sem bújt óvszer nélkül ágyba, annyira félt egy újabb váratlan gyermekáldástól.