2024.04.20. - Tivadar

Vad Kati várja a nagy lehetõséget

Vad Kati várja a nagy lehetõséget
Az egykoron felnõtt filmekben tündöklõ Vad Kati jelenleg a nagy lehetõségre vár, mert a mostanában nem kapott túl sok számára megfelelõ ajánlatot.

"Én mostanában csak a nagy lehetõséget várom... Igazából nagyon beszûkültek a lehetõségeim, és most várom, hogy ezek jobban megnyíljanak, és több minden közül választhassak." - meséli a régmúltban Michelle Wildként ismertté vált színésznõ, aki a tizennyolc pluszos pályafutása után hétköznapi színésznõként is kipróbálhatta magát.
Vad Kati annak idején a Jóban Rosszban c. tévésorozatban mutatkozott be, azonban oda már nem szívesen menne vissza. "Azzal azért is próbáltam szakítani, mert egy eléggé egyvágányos történet. Más lehetõségek elvesztek mellette, és nem szeretném, ha ez így folytatódna: azért szeretek én sok mindennel foglalkozni!!" - mondta el a fiatal családanya, aki jelenleg a legtöbb idejét otthon tölti.

"Meglocsolom a paradicsomot, elviszem a gyereket az oviba, de ezek a dolgok nem nagyon dobnak fel, mert én egy olyan csaj vagyok, aki azért szeret érvényesülni. Néha-néha próbálok kreatív dolgokhoz is nyúlni: varrok egy-két ruhát a gyereknek, vagy magamnak, de közben azt keresem, hogy késõbb mivel foglalkozhatnék..." - osztotta meg a rajongókkal Vad Kati.