2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Legukott a híradós - elõkerült néhány meztelen fotó

Legukott a híradós - elõkerült néhány meztelen fotó
2010. július végén vették fel az ITV-hez Tasmin Khant, hogy a reggeli mûsor hírolvasójaként dolgozzon. Hatalmas botrányt kavart. Nyilvánosságra kerültek ugyanis szexképei.

A harminc éves Tasminról 2003 és 2006 között készültek fényképek, melyeken a csinos tévés meztelenül pózol a kamera elõtt. Akkor még biztosan nem gondolta, hogy az izgató fotók – melyeken hol csupán egy nyakláncban, hol fehérnemûben láthatóak – egyszer még állását veszélyeztethetik.
Mégis így lett, pedig évekig harcolt azért, hogy hírolvasóként elhelyezkedhessen.

Tasmin – akinek eredeti neve Farhana – bengáli családból származik. Az Oxfodi Egyetemen diplomázott politológiából, filozófiából és közgazdaságtanból, azonban bájos külsejére már akkor felfigyeltek a médiacápák. Elõször egy kis kábelcsatornánál helyezkedett el, de nem sokkal késõbb már a BBC különbözõ mûsoraiban ontotta a híreket. Innen került az ITV-hez, ahol nagy reményekkel várták. Ez a botrány azonban a munkájába kerülhet.

Mindenki nagyon izgatott volt, amikor Tasmin csatlakozott a csapatunkhoz. Most azonban szembe kell néznünk azzal, hogy képei nagy port kavarnak. Valószínûleg, ha a nézõk ránk kapcsolnak, nem a hírekre lesznek kíváncsiak, hanem a csinos hírolvasónkra. Nem tudjuk, mi lesz még ebbõl, de az biztos, hogy a fotókra sok férfi fogja csorgatni a nyálát – árulta el a The Sunnak egy informátor.