2024.04.25. - Márk

Hien nem barátkozik

Hien nem barátkozik
Az eredeti terv szerint Hien a szüleivel utazott volna Vietnámba, azonban az apa rendõrségi ügyei miatt a családja nélkül kellett elrepülnie. Nguyen Thanh Hien szülei néhány hónapja csúnya botrányba keveredtek egy állítólagos embercsempész hálózat üzemeltetése ügyében, azonban a család leghíresebb tagja barátaival mégis részt vett a már rég elõre eltervezett közös vietnámi nyaraláson. "Nagyjából egy hete vagyok itthon újra, és annak ellenére, hogy nagyon jó volt látni az ittenieket, nagyon-nagyon hiányzik a szülõföldem!" - meséli Hien.
"A terv szerint jött volna anyu és apu is, de leredukálódtam saját magamra... A szüleimmel ennek ellenére minden nap beszéltünk telefonon, hiszen szerencsére már apuval is tudok telón beszélni, és havonta egyszer be is tudok menni hozzá. Nagyon nehéz ez az egész, de a vietnámi út tényleg nagyon sok erõt adott nekem, és annak ellenére tudtam pihenni, hogy a körülmények miatt mostanság nem nagyon tudtam lazítani!" - mondta el a fiatal énekes.

Hien a vietnámi út alatt összesen kétszer ment bulizni a barátokkal, és alkoholba egyetlen alkalommal sem folytatta a bánatát.

"Ott is észrevettek a pasik, de nem volt rájuk szükségem, mert inkább a rokonokkal töltöttem az idõt." - mesél a mindennapokról a megasztáros, akirõl a szülõhazájában csak nagyon kevesen tudják, hogy nálunk énekesnõként ismeri az ország.

Az énekesnõ sem kinn, sem itthon nem keres új barátokat, mióta az édesapja börtönbe került.

"Nincs szükségem random emberekre az életemben. Azóta sokkal kevesebb emberrel találkozom, kevesebb emberrel beszélek és tartom a kapcsolatot. A történtek miatt kicsit beantiszocializálódtam, és jelenleg elég nekem az a pár barát, akik mindig ott voltak!" - mesélte Hien.