2024.04.16. - Csongor

Meghazasodott Hilary Duff

Meghazasodott Hilary Duff
A 22 éves színésznõ és a 29 éves kanadai hokis 2007-ben egy véletlen folytán ismerkedett meg. Fél évvel eljegyzésüket követõen, Santa Barbarán, száz vendég jelenlétében mondták ki a boldogító igent.

A Nickelodeon egyik legismertebb arca, a 22 éves Hilary Duff Santa Barbarán, egy visszafogott ceremónia keretein belül egybekelt a kanadai hoki csapat sztárjável, Mike Comrie-val. A 22 éves színésznõ és a 29 éves sportoló körülbelül száz vendég jelenlétében, egy virágokkal díszített kupola alatt mondta ki a boldogító igent.
A pár 2007-ben, Idaho-ban ismerkedett meg. „Mindketten ugyanarra a gépre szálltunk fel, és szerintem õrült szerencsénk volt” – mesélte nevetve egy korábbi interjúban Mike. „Hilary-val együtt töltöttük az egész hétvégét, és rögtön egymásra hangolódtunk.”

A pár idén februárban Hawaiin töltötte a szabadságát, és Hilary-t is meglepte az a pillanat, amikor Mike egy csillogó gyémántgyûrût húzott elõ a zsebébõl. Duff rögtön igent mondott, majd áradozva mesélt võlegényérõl az újságíróknak.

„Még nem találkoztam olyan emberrel, akire egy rossz szót sem lehet szólni. Igazán nagyvonalú, törõdõ és sugárzó személyiség. Nagyon sokat nevetünk együtt!”