2024.04.25. - Márk

Laurence Fishburne lánya pornós lett

Laurence Fishburne lánya pornós lett
Laurence Fishburne komolyan megharagudott a 19 éves lányára, aki pornózásra adta a fejét. A színész úgy döntött, hogy számára nem létezik többé a gyereke, mindaddig, amíg Montana nem változtat az életén.

Ahogy az várható volt, Laurence Fishburne nem bocsátotta meg a lányának, hogy pornófilmezésre adta fejét. A 19 éves Montana kitalálta, hogy ezt az utat választja annak érdekében, hogy sikeres legyen, ám errõl természetesen nem egyeztetett az apjával.
A hollywoodi sztárt hidegzuhanyként érte a lánya döntése, és elkeseredett, amiért nem tudta lebeszélni õt, a cseppet sem erkölcsös tervérõl. Személyesen azóta sem találkoztak, hogy tisztázzák a dolgokat, csak telefonon egyeztettek. A színész olyannyira megharagudott a lányra, hogy kijelentette, hogy számára õ meghalt.

Montana szerint az apja azt mondta, hogy soha többet nem beszél vele, mindaddig, amíg az életén nem változtat. "Megszégyenítettél, és a vezetéknevedet ehhez a filmhez használtad fel. Senki nem a saját nevén szerepel egy pornófilmben" - méltatlankodott Laurence Fishburne. A színész tehát bekeményített, és érzelmi zsarolással próbálja meg jó útra téríteni a lányt, bár ez egyáltalán nem tûnik sikeres módszernek.