2024.03.29. - Auguszta

Náci film a Megasztárból - videóval!

Náci film a Megasztárból - videóval!
A szlovákiai Csak Van együttes nem írta alá a TV2 által kínált szerzõdést, s egy Hitler-film átiratával ûz gúnyt a Presser, Mester, Eszenyi, Friderikusz négyesbõl. Még el sem kezdõdött a Megasztár elõdöntõje, máris botrányt okozott a tehetségkutató egyik zenekara. A Csak Van kiszállt a mûsorból. Pedig a dunaszerdahelyi fiúk produkciója lenyûgözte a zsûrit.

„A dokumentum sok pontjával nem értettünk egyet, fõképp az bökte a csõrünket, hogy a producerek bármikor lecserélhetik valamelyik tagunkat."
"A Csak Van hobbizenekar, összeszokott társaság, nincs kedvünk ahhoz, hogy irányítsanak, szétrobbantsanak bennünket” – mondta a Borsnak Bíró Szabolcs, a Csak Van tagja.

A fiúk A bukás – Hitler utolsó napjai címû mozifilm egyik jelenetét újrafeliratozva tették közzé a mûsorról alkotott véleményüket. A legnagyobb internetes videomegosztó portálra felkerült filmben Hitler a TV2-t személyesíti meg, négy SS-tiszt pedig a zsûritagokat alakítja.

„Aki elolvasott életében legalább másfél könyvet, az nem ír alá ekkora sületlenséget” – dorongolja le Hitler a tiszteket a megasztáros szerzõdés miatt. A csapat iróniával tálalja a történteket: Hitler elhízott tolószékesnek, kopaszodónak és munka nélküli bloggernek aposztrofálja a Csak Van tagjait, majd így zárja beszédét: „Azt sajnálom a legjobban, hogy most már bárki elhívhatja õket fellépni. Imádkozzatok, hogy az RTL Klub ne legyen köztük!”