2024.04.20. - Tivadar

Havas szerint Friderikusz tette tönkre Claudiát

Havas szerint Friderikusz tette tönkre Claudiát
A Tanár úr videóblogjában kegyetlen õszinteséggel osztotta meg véleményét a Megasztár zsûritagjáról. Mint arról már korábban beszámoltunk, Friderikusz nyolc évvel ezelõtt keményen beszólt Claudiának: „Nagyon nehéz esetnek ítélem õt, aki korunk televíziózásának torzszülöttje” – nyilatkozta egy interjúban 2002. július 14-én.

Ahogy korábban Friderikusz bírálta Claudiát, úgy most Havas Henrik is átvette a hangnemet: durva szavakkal illette a Megasztár zsûritagját.
„Nem is tudom, hogy mit érez Fridi, amikor reggel belenéz a tükörbe!” - fogalmazta meg egyik megjegyzését a Tanár úr. „A helyzet az, hogy nekem volt alkalmam három évig Claudiával dolgozni, és Claudia elég sokat mesélt arról, hogy Friderikusz a Claudia show-t hogyan készítette producerként. Hogyan üvöltött vele, milyen hülyeségeket beszélt a fülébe, és hát valójában tönkretette Claudiát. Claudia tönkre lett téve, Friderikusz tette tönkre” - meséli Havas Henrik.

A Tanár úr blogjában arról is beszél, hogy Liptainak mellette sikerült elfelejtenie akkori fõnöke rossz emlékét, és jött bele a reggeli mûsor mûfajába.

„Abba ne menjünk bele, hogy amióta nem velem van, mi történt vele. De merem állítani, hogy intelligens, értelmes, kedves, normális nõvel dolgozhattam együtt, miután kiheverte a Friderikusz-féle sokkhatást!” - zárta mondandóját Havas Henrik.