2024.03.29. - Auguszta

Sebestyén Balázs kaphatja meg a Való Világot!

Sebestyén Balázs kaphatja meg a Való Világot!
Másodszor kerülhet Stohl András helyére Sebestyén Balázs. A mûsorvezetõ most a Való Világ irányítói székére is esélyes, mindössze pár héttel azután, hogy az X-Faktorba már beszállt Buci helyett. A döntést nemcsak a színész ellen folyamatban lévõ rendõrségi kivizsgálás indokolja, hanem az is, hogy jelenleg Balázs számít a csatorna vezetõ arcának.

Három ízben vezette Stohl András a Való Világ címû mûsort, negyedjére azonban úgy tûnik, már nem lesz esélye rá.
Nem csupán balesete miatt, hanem mert idõszakos kiesése alatt Balázs lett a favorit a csatornánál. A fiatal apuka elõször csupán az X-Faktor mûsorvezetését kapta meg a színész helyett, folyosói pletykák szerint azonban a valóságshow moderálását is õ láthatja el.

"Sokkal elõbb felmerült Balázs neve, mint Stohlé. Egyrészt Bucival egyelõre nem is számolhat a csatorna, hiszen még nem zárult le az ellene folyó rendõrségi vizsgálat, másrészt Balázs számít jelenleg az RTL Klub vezetõ arcának a férfiak körében. Persze mindenki azonnal Stohlra gondol, õk pedig egyelõre nem mondják el azt, hogy szinte szóba sem jöhet Buci. Igaz, látniuk kellene, hogy az elsõ három szériát milyen sikeresen teljesítette, de ez most nem számít" - mondta el a neve elhallgatását kérõ RTL Klubos dolgozó.