2024.04.23. - Béla

Több ezer férfival kényszeritették szexre a 14 éves kislányt

Több ezer férfival kényszeritették szexre a 14 éves kislányt
Rémálommá vált annak a több tíz lánynak az élete, akik Angliába mentek tisztességes munkát keresni. Az engedélyeket intézõ személyek ugyanis arra kényszerítették õket, hogy több ezer férfival szexeljenek az útiköltségek és egyéb kiadások fedezésére. A fiatal lányok között két, egy 14 és egy 15 éves román állampolgárt is felfedeztek. A News of the World brit kiadvány munkatársai riportot készítettek több angliai bordélyházban, ahol kiderült, a nehéz anyagi körülmények miatt külföldi munkát vállaló fiatal lányokat tisztességes állással csábították a szigetországba.
Az álmunkaadók azonban hatalmas összegeket számoltak fel kiutaztatás ürügyén, és prostitúcióra kényszerítették õket.

A fõleg Kínából, Afrikából, Dél-Koreából, Thaiföldrõl, valamint Franciaországból származó lányok 40 fontot kérnek 20 perc normál szexért orális kielégítéssel megspékelve, 60 fontot, ha a szex egy órát tart, és 120 fontot egy egész éjszakás kalandért.

A Thaiföldrõl származó Mimi elmondta, azért nem hagyhatja el a bordélyházat, mert nincsenek papírjai, így nem is tehet panaszt a hatóságoknál sem, a munkaadói pedig megfenyegették családját. Naponta 14 férfival kénytelen lefeküdni. Állítása szerint 30 ezer font tartozása volt.

Egy év alatt több mint ötezer férfit elégített ki, és most már csak 600 fonttal tartozik zsarolóinak. Ha kifizeti tartozását, már csupán az útiköltségekért kell áruba bocsátanija a testét, hogy visszatérhessen hazájába.