2024.03.29. - Auguszta

Barátnõjével ment gyilkolni V. Sándor

Barátnõjével ment gyilkolni V. Sándor
Ki tudja, hány emberrel végez még a hidegvérû román gyilkológép, V. Sándor (29), ha nem állítják meg õt és bandáját a Pest megyei zsaruk.

Õt gyanúsítják K. Ferenc (†53) százhalombattai ékszerész, albérlõje, P. Miklós (†51), valamint a májusban elrabolt vietnami házaspár elrablásával és megölésével. Mint kiderült, a férfi és élettársa, T. Emese (24) 2007-ben végigrabolta fél Romániát is. Így nem csoda, hogy ott is bombaként robbant a hír, elfogták a sorozat-rablógyilkost. T. Emese egyszerre bûn- és élettárs, akivel V. Sándor halomra gyilkolta az embereket.
Információink szerint, amikor a pár meglátogatta V. Sándor Brassó mellett élõ édesanyját, egy-egy rablást is közbeiktattak. 2007 augusztusában egy pénzváltót, decemberben pedig egy zálogházat rámoltak ki. A hunyadvári zálogház alkalmazottnõjét Varga fejbe lõtte, majd közel egy kiló ékszert raboltak el. Oana Adumitroaei (21) szerencsére életben maradt, egyik szemét azonban elvesztette.

A magyar rendõrség a százhalombattai ékszerész halálának nyomozása közben jutott el V. Sándorhoz. Õ ugyanis ismerte K. Ferencet, aki aranyat vett tõle, és ékszereket készített késõbbi gyilkosának.