2024.04.19. - Emma

Lady Gagát a drogos

Lady Gagát a drogos
Lady Gaga nem csupán elismeri, hogy zeneszerzés közben drogokat fogyasztott, hanem egyenesen ragaszkodik is ahhoz, hogy a szereknek köszönheti kreativitását és tehetségének kiteljesedését. - A drogok segítettek abban, hogy ki tudjam fejezni, mit érzek - állítja az énekesnõ. - Vannak, akiknek ihletre van szükségük, én is ilyen vagyok. Drogok nélkül nem sikerült volna írnom.

És nem "csupán" a dalok szerzésénél, hanem elõadás közben is szüksége volt a szerekre. Ugyanakkor belátja azt is, hogy ezen szokása nem ok nélkül döbbentette meg a környezetét.
- Anyám sem értette, miért vagyok ilyen - vallotta be. - Nem érti azt sem, hogy miért küllöncködöm, miért akarok folyton megbotránkoztatni. Pláne, hogy ehhez miért volt szükségem a különbözõ serkentõszerekre. És persze attól is félt, hogy egyszer túladagolom magam. De ezt szerencsére nem történt meg...

Ennek azonban vége: Lady Gaga belátta, hogy gyógyszerek nélkül is képes teljes életet élni és zenélni.

- Ma már tudom, hogy ez nem profizmus - folytatta. - Mostanában megiszom a reggeli kávémat, bekapcsolom a telefonomat, és elülök megbeszélni a munkatársaimmal, merre megyünk tovább, milyen dolgokon kell újítani, és így tovább. Életmódot váltottam, és ma már tudom, hogy sokkal jobb így.

Azt azért hozzátette, hogy esetenként ma is elõfordul, hogy kokaint fogyaszt.

- Nem fogok hazudni - néha most is veszek/fogyasztok kokaint. De már csak alkalmi jelleggel - zárta õszintén vallomását az énekesnõ.