2024.04.19. - Emma

Újra tévés lett Zimány Linda

Újra tévés lett Zimány Linda
Zimány Linda több hónap szünet után újra képernyõre kerül. Az egyik tematikus csatorna biztosított számára heti 10 percet, ahol a legnagyobb divatfortélyok megsúgásával segíthet nõtársainak. "Nagyon boldog vagyok, mert megkerestek a FEM3-tól az elmúlt hetekben. Megújul a Boszorkánykonyha, és szerették volna, hogy legyen egy állandó rovatom, ami a divattal foglalkozik. Ennek két szempontból is nagyon örültem: az egyik az, hogy nagyon szeretek ezzel foglalkozni, illetve ezt a heti szinten jelentkezõ 10 perces rovatot én szerkeszthetem meg!" - mesélte Zimány Linda, aki eddig még sohasem dolgozott szerkesztõként egyetlen tévémûsorban sem.
A néhány hónapja képernyõs munka nélküli életet élõ modell ezentúl saját maga hívja majd meg a mûsorába a beszélgetõpartnereit, illetve maga találja ki a témákat is. "Rajtam fog múlni, hogy az a kis rövid idõ hogy épül fel. Rájöttem, hogy ez azért egy nehéz feladat... Van egy nagyon jó barátnõm, aki már nagyon régóta dolgozik szerkesztõként, és mostanában Õt szoktam felhívni, hogy segítsen!" - mondta el Linda, aki minden új dologra nyitott.

"Nagyon jó lenne, ha visszahívnának a Cool Tv-hez, de ott igazából megszûntek a lehetõségeim, és úgy is váltunk el egymástól, hogy nyugodtan éljünk azokkal a lehetõségekkel, amiket felajánlanak!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelõkkel Zimány Linda, aki az RTL közeli Cool Tv után most éles váltással a nem titkoltan TV2 közeli FEM3-nál vállalt munkát. "Szívesen vállalnék munkát a TV2-nél is, ha pedig ez valóban belépõ lehet oda, annak nagyon örülnék!" - sóhajt fel a szõke modell.