2024.04.20. - Tivadar

Károly golyói Kiszel Tündén landoltak!

Károly golyói Kiszel Tündén landoltak!
Az Újlaki Mulató VIP-party keretében nyitotta meg kapuit Óbuda szívében. Egy ilyen buliból természetesen Kiszel Tünde sem hiányozhatott, aki Károllyal vállvetve harcolt a gyõzelemért. Mint arról korábban már beszámoltunk, megnyitotta kapuit Budapest legújabb, exkluzív élõzenés szórakozóhelye, az Újlaki Mulató. A VIP-megnyitó házigazdája Papp Gergely volt, az eseményen pedig olyan sztárok vettek részt, mint Kiszel Tünde, Szabó Zsófi, Lola, Baronits Gábor, Brunner Márta, Erdõhegyi Brigitta, a Fashion Monkeys, Mike Big B, Rácz Zsuzsi, Szecsõdi Károly, Danny Blue, Ács Bálint, Brózik Klári, Csomor Csilla, vagy Dopeman.
A szüreti hangulatú celebvetélkedõ mellett olyan fellépõk szórakoztatták a vendégeket, mint Sárközi Anita, Mészáros Árpád Zsolt, az X-faktoros Vastag Csaba és Kefír, de fergeteges retro-hangulatot varázsolt a meghívott Elvis imitátor, Pál Csaba is. A szüreti sztárvetélkedõ végül izgalmas küzdelemmé vált, mindenkit fûtött a nyerési vágy. Szabó Zsófi az Édesnégyesbõl megismert Kristóffal, Kiszel Tünde Károllyal, Erdõhegyi Brigitta pedig Danny Blue-val került párba.

A sztárok hatalmas lelkesedéssel vetették bele magukat a feladatokba. Az elsõ körben kék és fehér szõlõszemeket válogattak ki, ahol kulcsfontosságú volt a gyorsaság. A második feladat ennél sokkal több ügyességet kívánt: egymás szájába kellett dobálni a versenyzõknek a szõlõszemeket. Kiszel Tünde szájában rekordmennyiség fért el, Károly pedig ügyesen szórta golyóit szerelme tátott szájába. Szabó Zsófiék sem maradtak el Tünciék összeszokott párosa mellett, bár Zsófi gömbérzéke talán egy fokkal kifinomultabbanak mutatkozott Kristóféval szemben. Erdõhegyi Brigitta és Danny Blue inkább viccesre vették a figurát dobálózás közben, bár itt a nevetés éppen hátránynak bizonyult.


A maradék szõlõszemeket aztán egy szûrõ és egy fakanál segítségével kellett sztárjainknak egy mérõedénybe préselni. Ebben a feladatban a versenyzõk inkább a mennyiségre mint a minõségre mentek, bár némelyik versenyzõnél több folyt a pohár mellé, mint amit a végén le lehetett mérni. A feladatok körét a borkóstolás zárta: a versenyzõknek három bort kellett megkülönböztetni, egy rozét, egy fehéret és egy vöröset. A borokat természetesen elõre megkóstolhatták, majd bekötött szemmel kellett eltalálniuk, mikor melyiket kortyolják éppen. Tünci sajnos nem bizonyult borszakértõnek, hiszen mindegyiket elhibázta, ám Szabó Zsófi párja, Kristóf sikeresen vette az akadályt és hibátlanul teljesített, igaz, ebben nagy szerepe volt nem csak Zsófinak, hanem Danny Blue-nak is, aki érthetetlen módon ellenfele esélyeit növelte, amikor többször is megsúgta a helyes választ Kristófnak. Bár Papp Gergõ szerint Szabó Zsófiék teljesítették legjobban a feladatokat, az összesítésben mindegyik páros kitûnõen szerepelt, így nem is távoztak üres kézzel: a bor után pezsgõ járt mindegyik párosnak.