2024.04.24. - György

Utolsó kívánsága Bajor Imrének

Utolsó kívánsága Bajor Imrének
A színészlegenda egyre rosszabbul érzi magát, már az utolsó kívánságáról és a halála elõtti teendõirõl is mesélt. Úgy tûnik, hogy Bajor Imre életében is igaz, hogy a baj csõstül jön: sorozatos egészségügyi problémái vannak, kórházban volt és ráadásul nemrég a tetemes adósságai miatt még az éttermét is be kellett zárnia. "Nem vagyok jól! Ha az ember három rákot túllép, akkor egy teknõsbékát már nehezebb... egyébként nincs semmi probléma sincsen... majd lassan befekszem az elfekvõbe és elleszek!" - nézi a plafont a színész, aki a beszélgetés közben többször, hosszú percekre megállította a felvételt.
"Az utolsó vágyam az, hogy egy fürdõnadrággal és egy papuccsal elmenjek valami Karibi szigetre, és hogy soha a büdös életben ne kelljen visszajönnöm! Ezt szeretném a világon a legjobban..." - meséli Bajor Imre.

"A színpadon minden elõfordulhat. Harminc valahány év után az embernek a cipõje beleakad a küszöbbe, átesik mindenen, vagy épp fogalma sincs arról, hogy éppen hol van... Annyi minden történik, amibõl valószínûleg lehetne egy könyvet írni, ha én olyan típus lennék, de nem vagyok olyan. Majd talán a halálom elõtt egy évvel kezdem el írni a könyvet... ja, hát akkor már el is kéne kezdenem!" - mondja keserû mosollyal Bajor Imre, aki az elmúlt hónapokban jópár kilót szedett fel magára.