2024.04.20. - Tivadar

Megalázták Hajdút - tortát nyomtak a képébe

Megalázták Hajdút - tortát nyomtak a képébe
Saját mûsorában alázták porig Hajdú Pétert! A Frizbi házigazdája hosszú percekig csak levegõért kapkodott, miután Majka viccbõl egy harmincszeletes tortát vágott az arcába. A show felvételét is le kellett állítani. Hajdú revánsra készül.

A Frizbi vendége volt Rákóczi Feri és Majka, akik a TV2 Ezek megõrültek címû celebalázó mûsoráról beszélgettek Hajdúval. A showman ugratása már a felvétel elõtt elkezdõdött, ugyanis Feri és Majka árammal rázták meg, és az adásban alaposan ráijesztettek, hogy ez akár az életébe is kerülhet.
A beismerten hipochonder Hajdú láthatóan már ekkor kellemetlenül érezte magát, pedig a java csak ezután következett. Az interjú végeztével Majka egy óriási tortával a kezében elindult a mûsorvezetõ felé.

– Ezt a tortát a saját nevünkben küldenénk Robert De Nirónak, kérlek, add át neki! – mondta a rapper, majd mielõtt illedelmesen átnyújtotta volna az édességet, egy hirtelen mozdulattal az egészet Hajdú arcába vágta.

Péter hosszú percekig mozdulatlanul ült, majd mérgében azonnal üldözõbe vette támadóját, de esélye sem volt utolérni. Mindenesetre látszott, hogy nagyon ingerült lett a váratlan poéntól. Az akciót ugyanis a több százezres öltönye mellett a sminkje, a frizurája és a közérzete is bánta. A felvétel közel egy órán át szünetelt a botrányos közjáték miatt. Hajdúnak le kellett fürödnie, hogy újra adásképes legyen.

- Hajdúból is hülyét akartam csinálni, hogy megtudja, milyen lesz az Ezek megõrültek Majka vezetésével. Hát ilyen, sok tortával – magyarázta az ózdi hõs, aki tudja, hogy kollégája nem vette jó néven a személyre szabott bemutatót.

- Kicsit sem számítottam erre. Soha életemben nem vágtak még pofán tortával. A legzavaróbb az volt benne, hogy a fülem és az orrom is habos volt, de nem hagyom annyiban – mondta mérgesen Hajdú Péter, utalva ezzel a visszavágóra.

bors