2024.03.29. - Auguszta

Andy Vajna megnyitotta budapesti éttermét - nem maradt el a villantás sem (képekkel)

Andy Vajna megnyitotta budapesti éttermét - nem maradt el a villantás sem (képekkel)
Andy Vajna hollywoodi külsõségekkel nyitotta meg budapesti éttermét. Volt itt minden: merõkanállal mért celebek, villantás, pár világsztár, oldaltól függetlenül vigyorgó politikusok. Meg persze több száz rajongó.

Hatalmasat merítettek a magyarországi celeblevesbe a Nobu étteremlánc budapesti egységének megnyitóján: a meghívott vendégek között felvonult a fél celebvilág, zenésztõl kezdve, politikuson át, Gesztesi Károlyig és Ómolnár Miklósig.
A Nobu Robert De Niro lánca , így természetesen õ is megjelent a nagyszabású megnyitón, sõt az egyik húzónév volt az esemény elõtt. Mellette Jeremy Irons képviselte Hollywoodot, meg perszea boldog tulaj, a 2010. augusztus 10.-i (vasárnap esti) parasztvakítás színpadmestere, Andy Vajna.

Nyitrai Zsolt, Liptai Claudia, Rúzsa Magdi, Zorán, Horváth Csaba, Zséda, Kovács Ági, Schell Judit, Csányi Sándor, Kokó, Rogán Antal - csak néhány név azok közül, akik boldogan lépkedtek végig a Kempinski oldalába felhúzott étteremhez vezetõ vörös szõnyegen.

A politikusok vigyorogtak, biztos rajtuk maradt a kampányidõszak, Andy Vajna barátnõje túl magasra emelte a fejét, ki is villant a melle apró ruhájából, Robert De Niro meg hatalmas tömeget generált maga mögött, hiszen mindenki õt akarta lefotózni. Õ meg hagyta.

Állítólag megjelent Angelina Jolie is, akit egy oldalsó ajtón csempésztek be, de gyorsan távozott is, mert nem tetszett neki a felhajtás. Szerintünk Angelina Jolie nem is létezik, de ha igen, akkor valószínûleg egy sötét kamrában vacsorázik távol a világtól.

A hatalmas felhajtást a legszimpatikusabban talán az olimpiai bajnok Kovács Ági kezelte, akin látszott, õszintén nem érti, miért akarja egyszerre ötven fotós három irányból lefényképezni azt, ahogy bemegy valahova. A legnagyobb királynak járó címet viszont Horváth Charlie-nak osztanánk ki, aki a sztárhad levonulása után kalapban, szemüvegben vonult végig komótosan a kifutón.

velvet