2024.04.19. - Emma

Megvan az X-Faktor 12 legtehetségesebb versenyzõje

Megvan az X-Faktor 12 legtehetségesebb versenyzõje
Nagy fordulóponthoz érkezett az X-Faktor, az RTL Klub énekes tehetségkutató versenye. 2010 legnagyobb tévés vállalkozása eljutott az egyik legfontosabb eseményéhez.

Véget ért a Mentorok háza, összejött a 12 legjobb produkció. A versenyzõk beköltöztek a Corvin sétányra, ahol luxuskörülmények között készülhetnek az élõ adásokra.

Az X-Faktor már eddig is médiatörténelmet írt, minden alkalommal jóval magasabb nézettséget produkált, mint a vele egy idõsávban futó bármely mûsor.
7 hete a legnézettebb tévémûsor a kereskedelmi televíziók számára fontos 18-49 éves korcsoportban. A versenyzõk mostantól közel a próbatermekhez, viszonylagosan nyugodt körülmények között csiszolgathatják produkcióikat. Egymást is jobban megismerhetik, barátságok szövõdhetnek közöttük.

A négy zsûritagnak a kemény döntésben egy-egy szigorú kívülálló is segített: Nagy Ferónak a 25 év felettieknél Bebe, Keresztes Ildikónak a fiúknál Ádok Zoli, Malek Miklósnak a csapatoknál testvére, Malek Andrea, illetve Geszti Péternek a lányoknál Falusi Mariann.

A 12 továbbjutó: Vastag Tamás, Takács Nikolas, Király L. Norbert, Nyári Aliz és Nyári Edit, Non Stop, Mimi és Gergõ, Szabó Mariann, Wolf Kati, Vastag Csaba, Shodeinde Dorka, Domokos Fanni, Janicsák Veca.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence