2024.04.20. - Tivadar

Újabb baba a megasztáros családjában

Újabb baba a megasztáros családjában
Apa lett a megasztár! Seres Robinak, a Fivérek középsõ tagjának megszületett kisfia, Nimród, aki ráadásul a gitáros második gyermeke. Robi eddig babonából nem beszélt a családjáról, emellett nagy pocakos kedvesét, Brigit nem szerette volna kitenni a nyilvánosság érdeklõdésének. Most azonban már boldogan mesélt a megható pillanatokról, amikor világra jött második kisfia.

- Egész nap tartottuk a kapcsolatot a kedvesemmel, Brigivel, és amikor este bevitték a kórházba, én is azonnal elindultam haza.
- Nagyon boldog vagyok, hogy ott lehetettem, amikor Nimród megszületett, hogy segíthettem a menyasszonyomnak ebben a helyzetben – mesélte lelkesen Robi, akinek kisfia 3370 grammal és 50 centiméterrel látta meg a napvilágot.

A kis Nimród ráadásul igaz hajas baba, ám apukája szerint sötét hajszíne biztos kivilágosodik, ahogyan az a trónörökösnél, a négyéves Robikánál is történt.

- Amióta a Megasztár legjobb tizenhárom elõadója közé bekerültünk, természetesen nagyon nehéz az, hogy nem lehettem Brigivel és a nagyobbik kisfiammal, Robikával. Nekik sem volt egyszerû, fõleg így az utolsó idõszakban, de tudják, hogy amit teszek, azt azért teszem, hogy nekik jobb legyen. És ezt még a négyéves Robika is megérti, aki amikor hétfõ este elbúcsúztam tõle, zokogott, de utána telefonon azt mondta, nem haragszik – emlékezett vissza a nehéz pillanatra a gitáros, akinek szülei hatalmas segítséget jelentenek.

– Szerettem volna persze ott lenni, amikor kijönnek a kórházból, de ezt az idõszakot kibírjuk, hiszen a jövõnk most a cél! Robi nagyon boldog, hogy gyarapodott a család, testvéreivel, Antallal (31) és Krisztiánnal (27) meg is ünnepelték a pici születését. – Beültünk egy sörre, de mivel én egész vasárnap és hétfõn ébren voltam, az elsõ pohár ki is ütött. Visszatértünk a házba, és be is ájultam aludni – mesélte nevetve Robi.