2024.04.16. - Csongor

Sharon Stone megmutatta új melleit

Sharon Stone megmutatta új melleit
Az Elemi ösztön egykori sztárja bár már nem az a tündöklõ szexbomba, mint volt, de 52 évébõl legalább tizet letagadhatna. Most egy új filmben hódít – mellbedobással.

A szexi színésznõt jó ideje nem látni a filmvásznon, és ez vélhetõen õt nagyon zavarta, mert most egy kis költségvetésû, a Five Bucks A Day címû produkcióban vállalt szerepet.

Ráadásul olyannyira hajtotta a szereplési vágy, hogy még a ruháját is ledobta.
Ugyan nem teljesen, mert a bikini rajta maradt, de már ez is elegendõ ahhoz, hogy a nézõk rácsodálkozzanak: az 52 éves Sharon még mindig bombázó.

Nem csoda, hiszen mindent megtesz annak érdekében, hogy fitt legyen. Visszafogott életet él, nem iszik koffeinos és alkoholos italokat, nem dohányzik és rengeteget edz. Inkább távolabb parkol attól a helytõl, ahová éppen megy, és gyalogol egy kicsit, valamint lépcsõzik a liftezés helyett, hogy ezzel is formában tartsa magát. Imádja a masszázst és a meditációt, és teljesen elhatárolódik a plasztikai mûtétektõl. Az új film fotóit látva, Sharon vélhetõen ez utóbbi elvét feladta, mert nagyon úgy tûnik, hogy a melleit igencsak felturbózta.