2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Zaklatják az X-Faktor mûsorvezetõjét

Zaklatják az X-Faktor mûsorvezetõjét
A népszerû mûsorvezetõt szinte mindenhova követi a megszállott rajongó, sõt még az is elõfordult, hogy a ruháját szagolgatta vagy éppen a kocsiját simogatta.

Sebestyén Balázsnál lassan kezd betelni a pohár. Az X-Faktor és a Class FM reggeli show-jának mûsorvezetõje évek óta nem tud megszabadulni egyik hölgy rajongójától. A történet egészen 2001-re nyúlik vissza, ekkor jelent meg Balázs életében a késõbb rengeteg kellemetlenséget okozó zaklatója. A fiatal lány rendszeresen feltûnt a mûsorvezetõ munkahelyén, gyûrût és egyéb ajándékokat vitt neki, és az autóját simogatta.
Balázs, mint azt a lapnak elmondta, ekkor még semmi rosszat nem sejtett, csupán ártatlan rajongásnak gondolta a lány tetteit, ám amikor arra lépett be egyik nap az öltözõjébe, hogy követõje a ruháit szagolgatja és fogdossa, érezte, nagyobb a baj, mint azt korábban hitte.

Balázs évek múltán sem szabadult meg rajongójától. Bár több módon is próbálta jobb belátásra bírni az elvakult lányt, még pénzt is felajánlott neki, az továbbra is csak a mûsorvezetõt akarja: órákon keresztül nézni egész közelrõl. A mûsorvezetõ a lapnak elárulta, próbálja viccesen felfogni a dolgot, de sokszor megrémül. Csupán abban tud bízni, hogy a lánynak végre megjön az esze, és örökre békén hagyja õt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence