2024.04.20. - Tivadar

Majka Dundikának csapja a szelet?

Majka Dundikának csapja a szelet?
Majka Rómába vitte kéjutazásra Dundikát. Az eddig titokban randevúzó szerelmespár a Ferihegyi reptér tranzitjában bukott le: kézen fogva turbékolt, csókolózott. Dundika nem sokáig szomorkodott tönkrement házassága miatt. Nyolc év együttélés után, néhány hónapja költözött el párjától, akivel válófélben vannak, s máris Majka oldalán vigasztalódik.

A titkolt románcot egy civil leplezte le, aki meglepetten látta a Ferihegyi reptér tranzitjában, hogy a lemezlovassá avanzsált nyuszilány és az ózdi szoknyavadász csókolózva üti el a várakozás unalmas perceit.
– Úgy tûnik, Majka ezúttal Dundikának csapja a szelet. A repülõtéren láttam õket kettesben, kézen fogva, majd egy kévázóban várakoztak a Rómába induló repülõgépre. Szinte végig turbékoltak, mint a galambok. Vidámak voltak, látszott, hogy roppantul élvezték egymás társaságát, gyakran összebújtak és csókolóztak – számolt be a meglepõ románcról a neve elhallgatását kérõ járókelõ.

– Valóban Rómában vagyok, de egy szemüveges, szõrös férfival. Ha vele csókolózni láttak, akkor csak gratulálni tudok az olvasónak – mondta az Ezek megõrültek címû show mûsorvezetõje.

Információink szerint Majkát és a nyuszilányt az elmúlt hetekben többször is látták éjszakánként vásárolni a Váci úti hipermarketben.

Az ózdi rapper baráti társaságában jó ideje nyílt titok, hogy összeszûrte a levet Dundikával. Majka és Hornyák két évvel ezelõtt egy videoklip forgatásán már munkakapcsolatba került egymással, de nem tudni, hogy akkor kezdõdött-e köztük a vonzalom.

borsonline