2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Szexképeken szerepel egy katolikus iskola tanárnõje

Szexképeken szerepel egy katolikus iskola tanárnõje
Óriási felháborodást kavart egy tanárnõ egy milánói katolikus iskolában. A hölgy ugyanis korábban modell volt, most pedig olyan fotók kerültek elõ, melyeken a pedagógus erotikus pózokban látható. Ileana Tacconelli évekkel ezelõtt modellként dolgozott. Ám ez egykori megyei szépségkirálynõ eközben sikeresen elvégezte egyetemi tanulmányait is - színjelesre. 2010-ben Ileana Milánó egyik tekintélyes katolikus iskolájának elismert oktatója. Pontosabban csak volt. Egészen addig, míg az egyik anyuka rá nem bukkant a régi fényképekre. És a bomba robbant: az tiszteletreméltó tanárnõ bizony erotikus modellkedésbõl élt diákévei alatt.
De a legnagyobb botrány mégis egy videó robbantotta ki. A szépség egy humoros filmjelenethez kölcsönözte meztelen testét. Végül ez a felvétel dühítette fel annyira az említett szülõt, hogy azonnal az iskola vezetéséhez forduljon.

A botrány ellenére a tanárnõt nem küldték el az intézménybõl.

- Ileana minden követelményünknek megfelelt, mikor felvettük az iskolánkba, és továbbra is teljesen elégedettek vagyunk a teljesítményével – hangzott a hivatalos indoklás.

A felháborodott anya pedig ezt hallva kivette lányát az iskolából.