2024.03.29. - Auguszta

Férjhez ment Katy Perry

Férjhez ment Katy Perry
Egy rádzsasztáni luxusüdülõhelyen mondta ki az igent Katy Perry amerikai énekesnõ Russell Brand brit komikusnak. A sztárpár közleménye szerint egy lelkész, a Perry család egy régi jó barátja adta össze a fiatalokat, az ünnepségen csak a családtagok és a legközelebbi barátok lehettek jelen.

A rantamborei nemzeti parkban, amely egy tigrisrezervátum, több mint 80 külföldi újságíró és fotóriporter is összegyûlt, de csak tisztes távolságból, mintegy 150 méterrõl próbáltak meg fotókat készíteni az ifjú párról és vendégeirõl.
Egy magáncég biztonsági õrei, fekete vásznak, mobiltelefonálási tilalom biztosította azt, hogy illetéktelen ne láthassa a ceremóniát, mivel az esküvõrõl készült fotók és cikk kizárólagos jogát megvette egy londoni magazin.

A PTI indiai hírügynökség jelentése szerint a võlegény, akinek a kezét henna minták díszítették, tevék és elefántok kísérte lovon érkezett az esküvõ színhelyére. Állítólag Rihanna volt Perry egyik nyoszolyólánya.

A szállodai személyzet szerint mind a mennyasszony, mind a võlegény hagyományos indiai öltözetben volt, és a hölgyvendégek többsége is szárit öltött.

A vendégek elsötétített ablakú gépkocsikon érkeztek, a hírek szerint köztük volt Noel Gallagher zenész is.

Az esküvõt szervezõ számos cég egyikének vezetõje korábban elmondta, a pár 13 jármûvet bérelt ki, hogy körbefuvarozzák a vendégeket a tigrisek lakhelyül szolgáló közeli vadasparkban az esküvõ utáni napon.