2024.04.20. - Tivadar

Gusztos Bencét kicsinálta Fridi

Gusztos Bencét kicsinálta Fridi
Egyre feszültebb a megasztáros énekes, aki rosszul viseli, hogy szeretteitõl távol van, és hetek óta csak kritizálják produkciói. Gusztos Bence ki is esett a Megasztárból, a zsûri inkább Lakatos Ivettet mentette meg a kieséstõl.

A 17 éves Gusztos Bence környezete szerint egyre hisztisebb. A fiatal énekes nem hajlandó felvenni a ruhákat, amelyeket rá akarnak adni a divatkreátorok, a próbákon tüntetõleg elalszik, és már a megaházban is tartanak tõle a többiek a kirohanásai miatt. Kritikus Friderikusz Sándor az elõzõ mûsorban sem kímélte az énekest.
A fiút hetek óta komoly kritikával illeti a zsûri, a múlt héten Friderikusz Sándor egyenesen azt közölte vele, hogy ha rajta állna, Bence már nem lenne a Megasztár legjobb kilenc elõadója között.

"Meg kell mondani az összes rajongónak is, hogy Bence egyszerûen kimerítette a kereteit. Hetek óta ugyanazon a szinten van, ez az elõadás olyan volt, mint a Gór Nagy Mária Színitanoda vizsgaelõadása bemutató elõtt két héttel" – kritizált keményen Friderikusz, majd amikor Gusztos Bence védeni próbálta a bizonyítványt, az ítész közölte: ha rajta múlna, a fiatalember távozna a versenybõl. Úgy persze nagyon nehéz új lendületet venni az újabb megmérettetéshez, ha az egyik legnagyobb befolyással bíró zsûritag szabályosan utazik az emberre, Friderikusz pedig sosem volt arról híres, hogy elhallgatja sokszor kegyetlenül õszinte és sarkos véleményét.

Ráadásul Bence nem is választott egyszerû feladatot magának, Bon Jovi egyik legnehezebb számával, az Alwayszel igyekezett a rajongók mellett a zsûrit is meggyõzni. A sok kritika mellett ráadásul a fiú nehezen viseli a családja és nem utolsósorban a barátnõje hiányát, így egyre nyûgösebbé vált, eltûnt a mosoly az arcáról, és néha szomorúan, fejét lehajtva kószál a díszletben.